Steaguri personalizate

- producator de steaguri -

Suntem o echipa cu multa experienta in domeniul publicitar,  pe piata, inca din 1984. . Societatea noastra se numara printre protagonistii nationali din acest domeniu, iar experienta ne face sa fim pregatiti pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra, cu cele mai bune solutii, astfel ca putem acoperi o gama larga de produse si servicii in acest domeniu, de cea mai buna calitate. Fie ca este vorba de un steag, un flyer, un banner, sau o carte de vizita procesul creativ este, pentru noi, factorul principal in reusita promovarii.

 

Am trecut de la statutul de executanti la parteneri activi care sa ofere cele mai bune solutii si sfaturi, pentru ca proiectele dvs sa aiba impact maxim. Suntem la curent cu ultimele noutati din domeniu, cu cele mai noi si eficiente echipamente.  Avem echimanete de print textil in rola, print textil direct (Brother), echipamente de tipar si taiere automata pentru orice material publicitar, mese serigrafice, si o sectie cu mare experienta cu masini de cusut de mare finete si viteza, echipamente (tipografie) de print digital si offset.

 

Va lansam propunerea de a ne include printre colaboratorii dumneavoastra si va garantam un pret corect si un timp de executie competitiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Constanta,

Str. Ion Roata  nr. 62

0241 547 466 /

office@ecusonul.ro

+ 2019 Ecusonul.ro. Toate drepturile rezervate

+ Termeni si conditii

+ Link-uri Utile