Semnalistica Constanta

Semnalistica Constanta

Executam la comanda signalectica interioara si exterioara pentru hoteluri, birouri, spatii industriale, comerciale sau rezidentiale, inclusiv numere de camere, indicatoare de etaj, tarifare, aviziere etc.

Signalectica sau semnalistica este un element care face parte din designul interior sau exterior al oricarui spatiu. Materialele care se utilizeaza in acest sens sunt flexibile si durabile. Produsele de signalectica sunt menite sa imbunatateasca imaginea sau chiar si securitatea mediului in care sunt folosite.

Signalectica interioara reprezinta gama placilor de directionare si de reprezentare ale unei companii, inclusiv ecusoane sau logo-uri. Se pot realiza placi pentru usi, indicatoare pentru hoteluri, restaurante sau spatii industriale, indicatoare cu logo-ul firmei sau al companiei, panouri indicatoare de etaj, tarifare pentru hoteluri sau banci, indicatoare cu reguli de conduita, brelocuri, portchei pentru usi de camera etc.

Signalectica exterioara se foloseste in mod special pentru promovarea anumitor companii sau firme, prin realizarea unor indicatoare promotionale, precum casetele luminoase. Se mai pot realiza totemuri, litere volumetrice, placi de firma din diverse metale, panouri stradale si multe altele.

Signalectica se poate realiza din piatra, metal, sticla, aluminiu, inox sau orice alt tip de material si se poate personaliza in functie de necesitati.

Elegante si cu un impact vizual puternic datorita efectului tridimensional, literele volumetrice reprezinta una dintre cele mai flexibile modalitati de semnalistica publicitara indoor sau outdoor, ca dimensiuni, coloristica si pozitionare.

In functie de design-ul dorit, literele volumetrice pot fi realizate din polistiren sau materiale dure (pvc, plexiglas, aluminiu, alama, dibond), cu sau fara sistem de iluminare.

Literele volumetrice din polistiren extrudat sau expandat au avantajul ca sunt foarte usoare si pot fi vopsite in orice culoare pentru a se integra in gama coloristica adoptata in spatiul dumneavoastra.Vizibilitatea variaza in functie de grosimea placii de polistiren care poate fi intre 2 si 10 cm.Montajul literelor se realizeaza usor, fiind aplicate direct pe perete, pe placi de alucobond, stiplex, panou PVC sau poliplan. De asemenea, sunt cele mai avantajoase ca pret.

 

Literele volumetrice din materiale dure pot fi de grosimi si dimensiuni diferite, fiind decupate computerizat. In cazul celor realizate din plexiglas, materialul folosit poate fi colorat in masa, transaprent sau oglinda. Plexiglasul transparent poate fi colat in orice culoare si recolat in caz de deteriorare. Materialele folosite in realizarea literelor asigura rezistenta indelungata la factorii mecanici si conditiile atmosferice.

 

Pentru literele volumetrice luminoase folosim sisteme de iluminare cu LEDuri sau neoane. Literele pot fi de dimensiuni diferite iar gradul de luminozitate poate varia de la discret (efect halo produs de pozitionarea sursei de iluminat in spatele literelor) la puternic (iluminarea se face pe fata principala).Literele pot fi aplicate direct pe suportul dorit, pe structuri metalice, pvc sau luminoase.

Doriti sa va faceti simtita prezenta in locatia aleasa pentru afacerea dumneavoastra? Doriti ca firma dumneavoastra sa fie vizibila atat ziua cat si noaptea? Doriti sa fiti usor de localizat? O caseta luminoasa este raspunsul ideal.

 

Caseta luminoasa este realizata  din plexiglas albde grosime 3, 4, sau 5 mm, sau din policarbonat de grosimi asemanatoare, diferenta fiind conditionata de dimensiunea casetei, si este sustinuta de o structura metalica din materiale rezistente, supuse la tratamente anti-rugina si anti-corozive, cum ar fi acoperirea termica a suprafetelor, prin zincare termica sau acoperirea suprafetelor prin galvanizare. In general recomandam policarbonatul deoarece este un material incasabil, cu rezistanta mare la factorii climaterici si la actiunile mecanice.

Inscriptionarea casetei se face conform design-ului dumneavoastra. Folosim autocolant translucent – o folie adeziva rezistenta la solventi si alte tipuri de substante chimice, sau autocolant printat in policromie, atunci cand design-ul presupune o grafica mai complexa.